DESPRE NOI

Când vrei să-ți alegi o echipă cu care să colaborezi pentru a avea succes în mediul online, prospectarea pieței este primul pas. Așadar, trebuie să știi mai multe despre noi: suntem inventivi, empatici și pasionați de marketing digital.

Ce ne place să facem cel mai mult? Să participăm activ și prin munca noastră asiduă la creșterea brand-urilor și la notorietatea lor.

Prin tehnici corecte de marketing digital îți înțelegi mai bine audiența și poți să ajungi să o cucerești!

 

Atunci când vrei să ai vizibilitate în mediul online trebuie să începi cum se cuvine. Astfel, vei putea recupera teren în fața competitorilor care au făcut pași mici, dar siguri.

Primul pas este realizarea unui site de prezentare sau al unui magazin online. Acestea trebuie să fie rezultatul muncii unui web developer pasionat și cu idei. Ai nevoie de un site user-friendly care să îți atragă userii și să fie o plăcere pentru ei să navigheze și să achiziționeze produse din magazinul tău online.

Desigur, nu trebuie să te oprești la site. Noi îți oferim conținut de calitate, articole pentru blog care să țină cititorii cu sufletul la gură, cât și servicii social media și seo optimization.

Alături de Wolf Tech Vision ai parte de servicii complete pentru ca business-ul tău să urce în mod natural și sigur pe culmile succesului. Tu ești gata de schimbare? Dacă da, scrie-ne și haide să vedem ce putem face împreună! Suntem nerăbdători să te ajutăm!

Our Awesome Team

Tania Cufoian

Tania Cufoian

Founder & CEO & Graphic Designer

Loață Marian Vlad

Loață Marian Vlad

Web Developer

Ionuț Deleanu

Ionuț Deleanu

Area Sales Manager

Ioana Botezan

Ioana Botezan

Voice over Artist

Sandu Barbu

Sandu Barbu

Voice over Artist

Andrei Horhogea

Andrei Horhogea

Specialist Google Ads

Alexandru Iacob

Alexandru Iacob

Social Media Marketing Expert

Anonymous

Video Editor Expert

 

 

Our Values

 

• Creativitate
  • Știm că cele mai bune lucruri vin din idei inovative și diferite. Noi, vrem să ajutăm brand-urile pentru care lucrăm să impresioneze și să se afirme prin faptul că sunt diferite de competitori.

 

• Seriozitate
  • Este important să respecți termene limită, însă cu mult mai semnificativ este să faci muncă de calitate. Noi ți le oferim pe ambele. Toate pentru ca tu să ai parte de un business productiv!
• Profesionalism
  • Suntem pasionați de ceea ce facem și vrem tot timpul să evoluăm și să devenim tot mai buni. Așadar, lucrăm constant la dezvoltarea noastră pentru a putea să fim la pas cu schimbările din domeniu și pentru a aduce un suflu nou tuturor proiectelor pe care le preluăm.

 

What We Do Best – See What We Can Do For You

Ești pregătit să începi schimbarea alături de noi? Noi abia așteptăm părerile tale și vrem să-ți ascultăm visurile, pe care mai târziu să le transformăm în realitate.

Branding

Copywriting

Social Media

Voice over Artist

Video Editing

Web Development

Email Marketing

SEO Optimization