Termeni și condiții
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. wolfvisiontech.com își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.
Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Relația dintre parți este guvernată de următoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.
Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementarilor cu legislația europeana privind protecția consumatorilor.
Legea 365/2002 privind comerțul electronic
Compania noastră garantează utilizatorului acces nelimitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul wolfvisiontech.com și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral drepturile de proprietate intelectuală sau de marcă, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea CUFOIAN TANIA ROBERTA EVA PFA și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul wolfvisiontech.com a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației in vigoare.

Domeniul wolfvisiontech.com este deținut de către CUFOIAN TANIA ROBERTA EVA PFA. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in formă directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabila scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe wolfvisiontech.com sunt produse și comercializare de CUFOIAN TANIA ROBERTA EVA PFA .